Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Harde werkers

Even een update: het renoveren van het door de brand beschadigde deel van de school verloopt heel goed! Inmiddels is een deel van het dak vervangen (zie foto) en ook weer waterdicht gemaakt.
De medewerkers van Dolmans zijn  inmiddels bijna kind aan huis 😉. Toch zien we hen a.s. vrijdag voorlopig voor het laatst omdat de schoonmaakwerkzaamheden (inclusief wat sloopwerk) voor dit moment afgerond zijn.
Unica gaat verder met de elektriciteit, aannemer Kuper en Kroeze legt het nieuwe plafond verder aan en ook de schilder start binnenkort. Als het plafond en de muren klaar zijn, komen de mensen van Dolmans weer terug. Dat zal in de Kerstvakantie zijn. Dan wordt o.a. de vloer schoongemaakt, worden de ramen gewassen en komen de spullen weer terug in de lokalen.
Wanneer dat laatste kan, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Wel lijkt het er nu op dat we vrij snel na de Kerstvakantie aan de slag kunnen met de herinrichting zodat de groepen 4/5 en 6/7/8  weer terug kunnen naar het andere deel.

Wij hebben enorm veel respect voor alle harde werkers!