Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Koffie ochtend voor iedereen!

Op de koffie bij CBS De Braakhekke!

 

Even een kopje koffie drinken: omdat het lekker, gezellig en ontspannend is. En dan ook nog iets lekkers erbij...hoe fijn is dat! Even de zorgen loslaten en genieten..

Helaas zijn er ook gezinnen waar die momenten van loslaten en genieten veel minder voorkomen omdat er zorgen zijn om een langdurig ziek kind. Gezinnen die een ‘opkikkertje’ meer dan nodig hebben; kinderen die de afleiding heel erg nodig hebben: vaak is dit één van de beste hulpmiddelen!

CBS De Braakhekke wil zich graag inzetten voor deze gezinnen, deze kinderen. Daarom organiseert de school een ‘Koffie Morning’ op woensdag 17 oktober a.s.. Van 11.15u tot 12.15u bent u van harte welkom aan de Spoel 19 in Emmer-Compascuum om –tegen een kleine vergoeding- koffie of thee met iets lekkers (door leerlingen, ouders en leerkrachten gebakken!) erbij te komen nuttigen. Het geld dat daarmee ingezameld wordt schenkt De Braakhekke aan Stichting Opkikker. Zo genieten we samen op 17 oktober van iets lekkers én de gezelligheid en helpen we mee om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke Opkikkerdag aan te kunnen bieden!

Datum: woensdag 17 oktober Locatie : CBS De Braakhekke, Spoel 19, Emmer-Compascuum