Wij zijn groep 6-7-8. Onze juf heet Christel. Zij is op maandagochtend, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend bij ons in de klas. Zoals je kunt ziet is ze er niet alle dagdelen. Gelukkig is dat geen probleem. Op maandagmiddag gaan wij eerst lezen en KIVA doen met juf Boukelien en daarna geeft juf Sharon ons gymles.
Juf Christel doet ook alles op het gebied van ICT bij ons op school. Daarom krijgen wij ook regelmatig de opdracht om nieuwe apps of programma's uit te testen. Dat is niet alleen leuk, we leren er ook nog heel erg veel van!

In de klas zijn wij heel veel bezig met zelfstandig worden en het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid, wat natuurlijk erg belangrijk is voor ons hele verdere leven. Wij hebben bijvoorbeeld allemaal elke week een taak die we moeten uitvoeren. Deze taken variëren van het zetten van thee, het voeren van de vissen tot het open zetten van de ramen.

Natuurlijk leren wij nog veel meer in de groep. Ben je hier benieuwd naar? Vraag dan aan een van de kinderen uit de klas eens naar hoe de dag er precies uit ziet. En ben je opzoek naar een nieuwe school en zit je (bijna) in groep 6,7 of 8, kom dan gerust eens in de klas kijken.