Wij zijn groep 6-7-8. Wij hebben het geluk dat wij 2 juffen hebben in de week. Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Christel in de klas en op donderdag en vrijdag juf Marion. Onze juffen zijn ook allebei een dag extra in de week op school. Juf Christel doet alles op het gebied van ICT op donderdag en juf Marion is er op maandag voor de IB taken. Daarom zien wij onze juffen extra vaak!

Juf Monique komt ook nog regelmatig kinderen bij ons in de klas helpen, waardoor we allemaal af en toe wat extra aandacht krijgen.

In de klas zijn wij heel veel bezig met zelfstandig worden en het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid, wat natuurlijk erg belangrijk is voor ons hele verdere leven. Wij hebben bijvoorbeeld allemaal elke week een taak die we moeten uitvoeren. Deze taken variëren van het zetten van thee, het voeren van de vissen tot het open zetten van de ramen.

Natuurlijk leren wij nog veel meer in de groep. Ben je hier benieuwd naar? Vraag dan aan een van de kinderen uit de klas eens naar hoe de dag er precies uit ziet. En ben je opzoek naar een nieuwe school en zit je (bijna) in groep 6,7 of 8, kom dan gerust eens in de klas kijken.